MDk _ Grand Hotel

Grand Hotel

Foto: NIRAS

Arbejdet med klimaregnskabet har resulteret i at Grand Hotel har udviklet et helt nyt restaurantkoncept.

Grand Hotel startede på klimaregnskab som en del af deres Green Key certificering. Gennem arbejdet blev de opmærksomme på, hvor deres største udledninger lå. Og så startede en kreativ og innovativ proces med at udvikle hotellet og restauranternes koncept på en måde, der reducerede deres udledninger.

Som hotel er kundernes gode oplevelse og kvalitet af denne oplevelse vigtig, så for Frederik Bo Pedersen har det handlet om, hvordan man kunne reducere udledninger og samtidig lave en endnu bedre oplevelse for gæsterne. Det gjorde de blandt andet ved at udvikle et nyt restaurantkoncept. 

MDK - Grand Hotel

Foto:NIRAS

”Det er helt konkret blevet til Grand’s Fiskerestaurant. Så vi træder et skridt opad på kvalitet og samtidig får reduceret vores potentielle CO2-udledninger.” Frederik Bo Pedersen, Marketingkoordinator

Frederik Bo Pedersen er overbevist om, at det blot er et spørgsmål om tid før kunder og gæster kommer og spørger om hotellets klimaregnskab og data for udledning. Derfor har det været vigtigt for hotellet at komme i gang med arbejdet med klimaregnskab, så de er klar, når kunderne begynder at spørge om deres klimadata.

”Når vi laver vores klimaberegninger, så kigger vi også tilbage i vores leverandørkæde og begynder at stille nogle krav. Så vi kan også forvente, at når vores kunder skal i gang med at lave deres klimaregnskab, så skal de kigge ned i deres leverandørkæde og der sidder vi” Frederik Bo Pedersen, Marketingkoordinator

Han forventer at flere krav vil komme fra branchen og kunder. Derfor er det godt at være gået i gang med arbejdet og på den måde blive klogere på egen forretning.

Fakta om Grand Hotel: 

  • Ligger Odense
  • Er et Hotel og en restaurant og bar
  • Blev grundlagt i 1897
  • Har 135 værelser.