KOMPAS Hotel Aalborg
KOMPAS Hotel har fået særligt fokus på, hvordan de kunne renovere og samtidig spare på CO2-udledningen. Klimaregnskab handler nemlig om meget mere end...
Arbejdet med klimaregnskabet har resulteret i at Grand Hotel har udviklet et helt nyt restaurantkoncept.
Grand Hotel startede på klimaregnskab som en del af deres Green Key certificering. Gennem arbejdet blev de opmærksomme på, hvor deres største udledninger lå. Og så startede en kreativ og innovativ proces med at udvikle hotellet og restauranternes koncept på en måde, der reducerede deres udledninger.
Som hotel er kundernes gode oplevelse og kvalitet af denne oplevelse vigtig, så for Frederik Bo Pedersen har det handlet om, hvordan man kunne reducere udledninger og samtidig lave en endnu bedre oplevelse for gæsterne. Det gjorde de blandt andet ved at udvikle et nyt restaurantkoncept.
Foto:NIRAS
Frederik Bo Pedersen er overbevist om, at det blot er et spørgsmål om tid før kunder og gæster kommer og spørger om hotellets klimaregnskab og data for udledning. Derfor har det været vigtigt for hotellet at komme i gang med arbejdet med klimaregnskab, så de er klar, når kunderne begynder at spørge om deres klimadata.
Han forventer at flere krav vil komme fra branchen og kunder. Derfor er det godt at være gået i gang med arbejdet og på den måde blive klogere på egen forretning.
Fakta om Grand Hotel: